Actualitatea urcă și în acest an pe locul 1

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Săptămânalul Actualitatea, editat de AL LUGOJPRESS SRL, a obținut și în acest an locul 1 în Top Afaceri România, întocmit pentru localitatea LUGOJ, domeniul 5813: Activități de editare a ziarelor. Pe locul 2 în acest top se află Media Redpresslugoj, care editează săptămânalul Redeșteptarea.

Tot pe locul 1 se află Săptămânalul Actualitatea și în Top Profit România 2021, întocmit pentru localitatea LUGOJ, domeniul 58: Activități de editare, urmat fiind de Stk System – locul 2, Redesteptarea Press Lugoj – locul 3, Media Redpresslugoj (care editează săptămânalul Redeșteptarea) – locul 4, și Madtech UC – locul 5.

„Profesionalismul și ma­nagementul eficient au con­dus compania pe care o reprezentați în Topul Național al Firmelor. AL LUGOJPRESS SRL s-a clasat pe Locul 1 în Top Afaceri România, localitatea LUGOJ, domeniul 5813: Activități de editare a ziarelor. Topul a fost realizat conform datelor de bilanț depuse în anul 2020. Fe­li­citări pentru performanța ob­ți­nu­tă! Cu siguranță rezultatele merită să fie expuse și admirate”, s­e arată în scri­soa­rea trimisă de Loredana Vreja, account manager al platformei listafirme.ro, care realizează acest top.

Pentru aceste realizări se cuvine să le mulțumim cititorilor noștri, care în fiecare joi a săptămânii așteaptă, cumpără și citesc singura publicație full color din zonă: Actualitatea.

Nicolae SILADE

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.