Aquatim anunță că va sista livrarea apei în mai multe localități din județ

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Aquatim efectuează, în această săptămână, lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei în mai multe localități din Timiș.

Miercuri, 10 noiembrie, în intervalul orar 8-15, se vor spăla și igieniza rețelele în Petroasa Mare și Chevereșu Mare. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Tot miercuri, 10 noiembrie, între orele 9-12, se va opri furnizarea apei în Buziaș, pe strada Avram Iancu – parțial, din cauza lucrărilor de conexiune a noii rețele în căminele de vane.

Joi, 11 noiembrie, se vor spăla și igieniza rețelele de distribuție în Dragșina, iar vineri, 12 noiembrie, în Colonia Pini 2 și Vucova.

În perioada 10-12 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în localitățile Bazoș și Petrovaselo se va opri furnizarea apei pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Pe tronsonul pe care se spală rețeaua apa va fi tulbure, iar în rest alimentarea cu apă va fi întreruptă.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”,

au transmis reprezentanții Aquatim.

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.