Un român voia să agațe o prostituată la Roma, dar a dat peste soția lui care tocmai negocia cu un client

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un român din Italia a vrut să-și ofere câteva ore de plăcere și a plecat să agațe o prostituată la Roma. Însă întâmplarea a făcut că a dat peste soția lui care tocmai era în negocieri cu un client.

Ciociaro, un muncitor de 32 de ani, din Frosinone, s-a împrietenit cu un român de vârsta lui. Într-o seară, după ce au băut câteva pahare într-un bar, au hotărât să-şi continue petrecerea și au mers împreună  pe o șosea unde știau că sunt prostituate, să aleagă una ca să se distreze.

Dar acolo, românul a rămas mască. În faţa ochilor lui era tocmai soţia sa, care intenţiona să ademenească un client. Fără să mai rumege problema, văzând negru în faţa ochilor de furie, omul a luat-o de păr şi a târât-o până la maşină.

A început să o lovească cu pumnii şi picioarele până când un polițist aflat în zonă a intervenit şi a alertat  carabinierii, relatează portalul italian de știri Frosinone Web.

Cei doi bărbaţi au fost arestaţi şi anchetaţi pentru răpire, tâlhărie şi alte violenţe, după ce i-ar fi smuls femeii şi geanta din mână. În urma acestor fapte, ambii au fost trimişi în judecată. Totuşi, înainte de începerea procesului penal şi în ciuda celor întâmplate, românul şi soţia lui s-au întors împreună în România.

La scurt timp însă, în timpul unei dispute aprinse, românul şi-a împuşcat mortal soţia, apoi şi-a pus capăt zilelor. În proces, așadar, a ajuns doar muncitorul de 32 de ani din Frosinone, condamnat la trei ani de închisoare pentru tâlhărie, răpire şi alte violenţe.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.