Angajata unei săli de jocuri a furat 90.000 de lei din banii cazinoului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tânăra din Bethausen este liberă, dar se află sub control judiciar. Anchetatorii au decis să îi dea drumul, după ce a fost reținută pentru audieri. Până acum, polițiștii nu au putut recupera prejudiciul și nici nu au dat de complicele fetei, care ar fi ajutat-o pe aceasta să pună la cale furtul. Ancheta este în plină desfășurare, procurorii lucrând alături de polițiști pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

O tânără de 23 de ani, angajată a unei săli de jocuri din Lugoj, a fost prinsă de polițiști după ce a furat în jur de 90.000 de lei de la cazinoul unde lucra. Aceasta, împreună cu un complice, a pus la cale jaful. Potrivit polițiștilor, tânăra a fost depistată prima.

Tânăra a fost angajată la sala de jocuri de pe strada Huniade în urmă cu două săptămâni. Polițiștii spun că tânăra a fugit imediat după ce a sustras suma de bani. Fata a fost depistată imediat de către agenții de poliție. În Lugoj există mai multe săli de jocuri, agenții de pariuri sau minicazinouri. Fata și complicele ei, dacă acesta va fi până la urmă prins, riscă să-și petreacă următorii ani după gratii.

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.