ANAF începe operațiunea de impozitare a nunților. Cei care refuză să dea informații riscă amenzi de la 2.000, la 5.000 de lei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

ANAF începe operațiunea de impozitare a nunților. Primele documente de acest fel au fost trimise deja unor tineri din județul Argeș. Fiscul cere mirilor să declare ce relații economice au avut firmele sau persoanele fizice autorizate care le-au furnizat servicii la fericitul eveniment.

Notificările venite de la Fisc pe adresele celor care s-au cununat religios sau civil în acest an au venit însoțite de un formular. Aceștia trebuie să treacă numele firmelor cu care au lucrat. Ei trebuie să specifice pentru ce lucruri au plătit pentru acest eveniment.

ANAF vrea să îi găsească pe cei care lucrează la negru, în special video și foto , care nu fac contracte cu cei care se căsătoresc și scapă astfel de plata impozitelor la stat. Se exclude insa impozitarea nuntașilor. Sunt vizați doar cei cu care fac servicii. Cei care refuză să dea informații riscă amenzi de la 2.000, la 5.000 de lei.

AL PRESS

Despre admin 6224 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.