Amicii Veseli au mai adus un trofeu la Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Amicii Veseli Lugoj au participat duminică, 17 iulie 2022, la un turneu de fotbal old boys la Pecica, alături de alte 5 echipe: UTA, Ortacii Bazoș, Flacăra Faget, Old Boys Pecica și Old Boys Frontiera Curtici.

Echipa lugojeană a evoluat din nou ca la carte, câstigând turneul cu 3 victorii si un golaveraj de 6 goluri marcate si doar 2 goluri primite.

În finală, Amicii au învins rivala Ortacii Bazos cu scorul de 1-0, prin golul înscris de căpitanul echipei, Dan Cristian Tătar.

Amicii s-au întors acasă și cu alte două trofee: golgeterul turneului, Andrei Eneșca, și cel mai bun jucător, internaționalul sârb din echipă, Jonel Gajta.

Pentru Amicii Veseli au evoluat: Raul Bejinariu, Dan Bidiviu, Eugen Miculescu, Florin Subțire, Dan Spătar, Cristi Peter, Vali Sabin, Gabriel Goloșie, Alex Szilagy, Jonel Gajta și căpitanul Dan Cristian Tătar.

Echipa a beneficiat de pe margine de suportul tehnic și organizatoric al lui Constantin Goloșie, de asemenea component de bază al Amicilor Veseli.

„A fost un turneu reușit organizatoric, din toate punctele de vedere, iar amicii sunt bucuroși pentru noul trofeu obținut. Dacă la turneul internațional de la Kossen, Austria, unde am ocupat locul 5, am ratat un penalti decisiv, astăzi am avut șansa să înscriu golul victorios, care ne-a adus trofeul în vitrină”, ne-a declarat căpitanul echipei, Dan Cristian Tătar.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.