Amazon caută în România șoferi pentru Marea Britanie. Salariile pot ajunge până la 2.800 de lire

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Gigantul american Amazon, cel mai mare retailer online din lume, caută șoferi în România, posturile fiind însă disponibile în Marea Britanie. Salariile pornesc de la 1.800 de lire sterline și pot ajunge la 2.800 de lire.

Pentru cei care vor fi angajați se plătește transportul până în Marea Britanie și vor avea cazare asigurată. De asemenea, în anunțul de recrutare sunt menționate servicii de training. La cerințe sunt trecute permisul auto categoria B și disponibilitatea imediată.

Deși are Amazon în titlu, compania care caută șoferi este una de recrutare, nefiind parte din grupul Amazon. Însă șoferii dornici vor semna cu o firmă de curierat care este subcontractor al Amazon.

Gigantul Amazon este controlat de miliardarul Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, cu o avere de 131 de miliarde de dolari, potrivit revistei americane Forbes.

Compania deține două centre de dezvoltare în România, unul la Iași și altul în București. Amazon nu este însă prezentă direct în țara noastră. Astfel, românii nu pot face cumpărături directe pe site-urile Amazon decât dacă achiziționează produse din străinătate.

Amazon este cel mai mare retailer online din lume și are o valoare bursieră de 874 de miliarde de dolari.

AL PRESS

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.