Alin Nica: Proiectele pentru Lugoj, garanția dezvoltării întregii zone (P)

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un proiect major care ar implica Lugojul este cel al conurbației Timișoara-Arad în care am inclus și Lugojul în acest „triunghi de aur” cum îl denumesc eu, în care să generăm o forță puternică demografică și economică cu peste un milion de locuitori, al doilea în țară după București.

Vom veni în acest plan cu investiții majore publice între Timișoara-Lugoj și Timișoara-Arad care să susțină această concentrare economică.

Aceasta ar include și crearea unui Parc industrial și tehnologic și a unui Centru de afaceri la Lugoj menit să dea un impuls de dezvoltare a întregii zone, o relansare economică deosebită.

Chiar dacă am avut, din păcate și nu din vina mea, o colaborare defectuoasă cu actuala administrație lugojeană, nu am dorit să privez Lugojul de investiții majore.

De aceea am promovat și promovez în continuare construcția unui nou spital municipal și sunt convins că dl. Erwin Floroni, ca viitor primar al Lugojului, și cu care am o colaborare deosebită, va duce la bun sfârșit acest proiect foarte important pentru Lugoj.

De asemenea, am promovat pentru Lugoj aceeași gândire ca și la Timișoara în ceea ce privește construirea unei centuri alternative.

Aici, la Lugoj, am folosit drumurile comunale, transformate în drumuri județene între localitățile periurbane și mă refer la DJ între Coșteiu și Jabăr pe care îl vom asfalta în curând.

La fel și Calea Herendeștiului.

Mai dorim să facem podul de la Tapia, suntem acum în proiectare cu acesta și sper să intrăm în faza de execuție cât mai curând.

Sunt proiecte concrete pentru lugojeni pe care le-am derulat, din păcate, fără nici o implicare a actualei conduceri a Primăriei Lugoj.

Comandat de FORȚA DREPTEI – Filiala Județeană Timiș. Executat de Societatea comercială MONIMAR SRL, CUI mandatar financiar coordonator 21240063

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.