Alin Dumitrescu, conferențiar doctor la Universitatea de Vest din Timișoara, a fost ales în conducerea Camerei Auditorilor Financiari din România

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Umare a alegerilor realizate la nivel național în cadrul organismului profesie de audit, Camera Auditorilor Financiari din România („CAFR”), Alin Dumitrescu, conferențiar universitar doctor la Departamentul Contabilitate și Audit al Universității de Vest din Timișoara a fost ales membru în Consiliul de conducere.

«Colegul nostru, conferențiar univ. dr. Alin Dumitrescu, probează calități profesionale deosebite, dincolo de cele didactice și de cercetare, făcând dovada unei deosebite recunoașteri, în mediul profesional, a ceea ce noi realizăm și în sălile de curs și seminar ori online, acum, cu studenții specializărilor de business ale Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor.

De altfel, domeniul auditului este unul de excelență în cadrul Departamentului Contabilitate și Audit din perspectiva pregătirii academice și profesionale a membrilor coectivului pe care îl reprezit, dar și a recunoașterii internaționale a specializării Contabilitate și Informatică de Gestiune de către organismul global al profesiei contabile, The Association of Chartered Certified Accountants („ACCA”) » – a menționat prof. univ. dr. habil. Bunget Ovidiu Constantin, directorul Departamentului Contabilitate și Audit din Universitatea de Vest din Timișoara.

Misiunea Camerei Auditorilor Financiari din România este de a construi pe o bază solidă, identitatea şi recunoaşterea publică a profesiei de auditor financiar din România, având ca obiectiv principal dezvoltarea susţinută a profesiei şi întărirea acesteia cu Standardele de Audit şi Codul privind conduita etică şi profesională în domeniul auditului financiar, prin asimilarea integrală a Standardelor Internaţionale şi a Codului de etică al IFAC, care să permită auditorilor financiari, membri ai CAFR să ofere servicii de audit financiar de o înaltă calitate, în interesul publicului, în general şi al comunităţii de afaceri, în special.

AL PRESS

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.