Alimente și lemne pentru familiile nevoiașe din Păru și Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Câțiva preoți și credincioși s-au unit pentru a ajuta persoanelor aflate în situații de trai dificile. O familie din Păru a primit alimente de bază, lucruri necesare pentru cei doi copii, dar și lemne necesare încălzirii locuinței lor. Au fost duse lemne de foc și pentru o altă familie cu patru copii din Lugoj.

„Urmând îndemnul Sfântului Apostol Pavel: «Iar facerea de bine și întrajutorarea să nu le dați uitării, căci astfel de jertfe sunt plăcute lui Dumnezeu», în Protopopiatul Lugoj s-a desfășurat o acțiune de întrajutorare a persoanelor aflate în situații de trai grele.

În jurul acestui proiect s-au strâns câțiva preoți cu suflet mare, câțiva credincioși care au dorit să participe activ la aceste acțiuni de întrajutorare, dar și membri Ligii Tinerilor Creștini Ortodocși din Lugoj, renumiți pentru filantropie și grija față de aproapele”, conform reprezentanților Mitropoliei Banatului.

Părintele protopop, împreună cu câțiva oameni de suflet, s-a deplasat la parohia Păru, unde a fost identificată o familie cu mari neajunsuri. S-au donat alimente de bază, lucruri necesare pentru cei doi copii ai familiei, cel mic având doar trei luni. Familia a primit și lemne necesare încălzirii locuinței lor.

„În primăvară, întrucât casa se află în stare avansată de degradare, se vor efectua lucrări de renovare”, mai spun cei de la Mitropolie.

Au fost duse lemne de foc și către o altă familie cu patru copii din Lugoj, care ducea lipsă de căldură.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6448 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.