AJOFM Timiş organizează Bursa Locurilor de Muncă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

AJOFM Timiş organizează Bursa Locurilor de Muncă în data de 12 mai 2023, un eveniment cu tradiţie care se va desfăşura la binecunoscuta locaţie: Casa Tineretului, str. Arieş nr.19, Timişoara.

Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele locurilor de muncă şi are  ca scop creşterea ocupării în judeţul Timiş prin facilitarea interacţiunii directe între angajatori şi solicitanţii de locuri de muncă. Acest eveniment se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa agenţiei, sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării bursei pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa ajofm.tm@anofm.gov.ro , sau pe fax la numărul 0256/294234, până la data de 08.05.2023.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute  la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr.21. tel 0256/294231.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.