Agresorul recidivist de la Bunea Mare, tri-mis în judecată pentru tentativă de omor

Acuzații de tentativă de omor pe numele unui individ aflat în arest preventiv, în Timiș. El a fost trimis în judecată pentru că a înjunghiat un bărbat, în zona unei rampe de încărcare a lemnului.

Individul, arestat preventiv, a fost trimis în judecată pentru comiterea, în stare de recidivă postcondamnatorie, infracțiunii de tentativă de omor.

Victima a fost înjunghiată în spate și braț, necesitând 30 de zile de îngrijiri medicale.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului H.N., în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor în stare de recidivă postcondamnatorie.

„În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut că în data de 06.06.2021, în jurul orei 18, în zona rampei de încărcare lemne situată pe drumul forestier al pădurii din localitatea Bunea Mare, inculpatul H.N. i-ar fi aplicat persoanei vătămate două lovituri cu un briceag, una în spate și una în antebrațul stâng, în urma cărora aceasta a suferit leziuni traumatice care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, transmit procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a ajuns acum la magistrații de la Tribunalul Timiș.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.