Agenția imobiliară RE/MAX, lider mondial în real-estate, și-a deschis birou la Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

RE/MAX România – parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment – lansează două noi birouri pe piața locală: RE/MAX Magnum, a patra unitate sub acest nume deschisă în Capitală, și RE/MAX Right Choice, birou lansat de Broker/Owner-ul Gianina Berberic în Lugoj, județul Timiș.

Biroul RE/MAX Right Choice, lansat pe piața locală de Gianina Berberic, reprezintă cel de-al treilea birou deschis în județul Timiș sub umbrela RE/MAX. Antreprenoarea nu a activat în domeniul imobiliar până în prezent, însă, conform spuselor sale, a ales să deschidă un business în real-estate datorită brandului recognoscibil și notorietății pe care RE/MAX o deține la nivel mondial.

„Când zici imobiliare, zici RE/MAX – acesta a fost motto-ul după care m-am ghidat când am ales să abordez domeniul real-estate. Obiectivul meu este să domin piața imobiliară, iar pentru a ajunge la acest țel îmi propun să creez o echipă de profesioniști alături de care să dezvolt business-ul”,

a declarat Gianina Berberic.

Potrivit spuselor sale, RE/MAX reprezintă alegerea potrivită pentru cineva care dorește să aibă un start bun în acest domeniu, întrucât oferă un pachet complet de: suport continuu, educație necesară pentru B/O și agenți, precum și toate pârghiile de creștere și evoluție alături de profesioniști.

Deschiderea celei de-a patra unități RE/MAX Magnum – una dintre cele mai puternice francize RE/MAX pe plan local – reprezintă parte a planului de extindere asumat de antreprenorii Andrei Marinescu, Cătălin Cornescu și Georgiana Constantin, Broker/Ownerii companiei, care vizează extinderea cu câte două birouri noi pe an. În Capitală RE/MAX are, în prezent, un portofoliu de 17 agenții imobiliare.

„Mai mult de jumătate din viață ne-o petrecem în activitate profesională, iar locul de muncă reprezintă mai mult decât un spațiu fizic. Este foarte important să-ți facă plăcere să vii la birou, iar noi asta încercăm să creăm pentru agenții noștri. Astfel, ne-am propus să dezvoltăm o rețea de birouri RE/MAX Magnum, pentru a le putea oferi consultanților noștri un mediu de lucru cât mai eficient și mai primitor. Totodată, prin această extindere vrem să acoperim cât mai multe zone, astfel încât aceștia să poată oferi servicii de calitate clienților din orice locație, din orice punct al Bucureștiului. Pe termen mediu și lung, ne dorim ca fiecare agent imobiliar să devină un consultant de investiții și împreună să dominăm piața imobiliară”,

a declarat Andrei Marinescu, B/O RE/MAX Magnum.

În prezent, RE/MAX Magnum Group are patru birouri și circa 100 de membri și țintește deschiderea a 12 birouri până în 2025, respectiv unui număr de peste 200 de membri. Totodată, Marinescu își propune  atingerea unei cifre de afaceri de peste 5.000.000 de euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.