Ce se ascunde în măștile obligatorii și cine le-a infestat cu paraziți? [Video] Dispută pe Internet în întreaga lume

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ce se ascunde în măștile obligatorii?  Cine a infestat măștile cu paraziți pe care noi îi inspirăm zilnic? Ne bagă chinezii nano-viermi în măști?, sunt doar câteva din întrebările care au invadat spațiul virtual global însoțite cu zeci de filmări cu acești viermi ciudați din măștile obligatorii. Un internaut a adunat mai multe demonstrații într-o singură filmare, pe care o prezentăm și noi aici, în căutarea unor opinii ale specialiștilor.

„Considerăm că serviciile de siguranță națională trebuie să acorde o atenție deosebită tuturor produselor importate de România, dar mai cu seamă celor pentru uz medical, sanitar și alimentar.”, scrie Leonard Chesca, cel care a adunat aceste filmări, într-o postare pe Facebook, cu mai multe amănunte.

„Mai jos aveți un colaj video, realizat din fragmente video din postările diferiților internauți din întreaga lume. (…)

Facebook spune că sunt informații false, că institutele independente de analiză au spus că e vorba de comportamentul fibrelor textile de bumbac la temperatură și/sau sub acțiunea unor forțe electrostatice.

Culmea e că măștile nu sunt făcute din fibre de bumbac. Mai mult, de ce fibrele din care sunt confecționate nu se comportă similar în același mediu de umiditate, temperatură sau electrostatic, adică la fel ca toate celelalte fibre ce formează stratul filtrant. (…)

Acum, după ce am făcut propriile investigații și am urmărit multitudinea de investigații făcute de alții, înclinăm să credem că vorbim de paraziți biologici sau probabil de ceva creații nano-tehnologice. Modul în care se mișcă trimite cu gândul la organisme vii, dar am văzut pe net și nano-boți cu mișcări similare.

Nu dispunem totuși de aparatură profesională pentru a face mai în profunzime astfel de investigații. Considerăm vital ca laboratoarele care pot face astfel de investigații, să aibă determinarea și să facă lumină în această speță”, scrie acesta.

Așteptăm opiniile specialiștilor pe această temă. Iată colajul cu viermi din România urmat de alte câteva filmări din întreaga lume:

Despre admin 6624 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.