ADR Vest oferă suport firmelor care caută furnizori, materii prime, soluţii pentru inovare şi reconversia producţiei

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Pentru a veni în sprijinul firmelor din Regiunea Vest care încearcă să găsească soluţii la provocările cu care se confruntă în contextul pandemiei COVID-19, Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest, prin Consorţiul RO-BOOST SMEs, ca parte a reţelei Enterprise Europe, demarează campania „EEN Can Help”.

Prin această campanie încercăm să oferim sprijin companiilor din regiune care au nevoie de suportul Enterprise Europe Network în perioada următoare. Venim în ajutorul celor care au nevoie de furnizori, care caută soluţii alternative de aprovizionare, care nu au acces la diferite materii prime, care caută tehnologii pentru reconversia producţiei sau care vor să îşi schime modelul de afaceri. Dorim să venim în întâmpinarea firmelor cu câteva servicii dedicate.

Ca punct de plecare, în acest sens, echipa EEN din cadrul ADR Vest a contactat firmele din Regiunea Vest cu care a avut colaborări anterioare pentru a vedea cu ce probleme se confruntă acestea şi ce necesităţi concrete au.

În urma demersului au fost identificate necesităţi care ţin de asigurarea furnizorilor – recalibrarea furnizorilor de materii prime, suplimentarea conexiunilor în materie de furnizori, găsirea unor soluţii alternative de aprovizionare şi acces la materii prime (agrofood şi alte sectoare), pe de o parte, respectiv nevoia de inovare şi de a accede la tehnologii pentru reconversia şi extinderea producţiei sau serviciilor oferite, pe de altă parte.

Echipa EEN din cadrul Ro-Boost SMEs/ ADR Vest va sta la dispoziţia firmelor cu un set de servicii gratuite de informare, sprijin şi consiliere. Serviciile oferite vor fi adaptate în funcţie de nevoile specifice identificate.

Firmele pot contacta echipa noastră de suport printr-un email pe adresa eencanhelp@adrvest.ro pentru a ne spune cu ce provocări se confruntă în această perioadă şi vom încerca să găsim soluţii împreună.

Despre admin 6348 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.