Actualitatea a împlinit 22 de ani

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cum mai trece timpul! Acum câteva săptămâni am remarcat apariția unui număr cam rar în rândul publicațiilor postdecembriste. Este vorba de numărul 1111 al ziarului Actualitatea și iată că acum, mai exact luni, 18 martie 2019, ziarul Actualitatea a împlinit 22 (douăzecișidoi) de ani. Da, au trecut 22 de ani de când Actualitatea a intrat în peisajul publicistic local și regional. Aveam pe atunci, dacă mă gândesc bine, 41 de ani.

Pot spune că o mare parte din viață mi-am petrecut-o la Actualitatea. Iar asta se datorează în primul rând cititorilor care ne-au fost alături în această perioadă și cărora se cuvine să le mulțumesc din toată inima. Apoi se cuvine să le mulțumesc managerilor de la firmele care au ales să se promoveze prin intermediul publicației noastre. Întotdeauna, în momente ca acesta, nu pot să nu mă gândesc la toți cei pe care i-am avut alături în redacție sau doar colaboratori, la cei plecați prin alte părți ale lumii, și le mulțumesc și lor. Mă mai gândesc și la cei plecați prea devreme din lumea aceasta: Constantin Buiciuc, Claudiu Buciu-Bazalt și Ioan Mitroi. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!

Mă gândesc, de asemenea, la colegii din actuala redacție și le mulțumesc că îmi sunt alături. Împreună, numai împreună, trecând peste greutăți, supărări sau neînțelegeri, am reușit să ajungem la acest ceas aniversar și să trăim, tot împreună, bucuria momentului. Bucuria că, deși situația economică nu prea a fost prielnică în acest interval, am reușit să mergem mai departe, să ne dezvoltăm încet, să adaugăm ziarului încă o publicație apreciată la nivel național: Actualitatea literară.

Dar cea mai mare realizare este că am fost împreună cu voi, cu toți, în acești 22 de ani.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.