Acțiune de marcare trasee de drumeție în Țara Făgetului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Asociația pentru Promovarea Turismului în județul Timiș, în colaborare cu Servi-ciul de Voluntariat Montan și cu sprijinul Primăriei Tomești, va derula sâmbătă, 15 octombrie, o acțiune de vopsire a marcajelor în cadrul proiectului Marcare trasee de drumeție în Țara Făgetului, în zona Tomești-Luncanii de Jos-DJ-Tău Ursului – Căprișoara – Transluncani.

În ultimele săptămâni, asociația SVM a derulat activități de identificare și parcurgere a traseelor și a efectuat lucrări de amplasare a stâlpilor și indicatoarelor de direcție de-a lungul traseelor care fac obiectul colaborării.

Este vorba de 6 stâlpi vopsiți în trei straturi cu perle reflectorizante care vor fi amplasați la intersecția de drumuri și 12 săgeți indicatoare cu destinația și timpii de parcurgere în arealul Țara Făgetului.

În acțiunea de sâmbătă, alături de reprezentanții Asociației de Turism Timiș, se vor afla voluntari de la Asociația Studenților Geografi GEOTIM de la Universitatea de Vest Timișoara și ai Serviciului de Voluntariat Montan.

Alina OLAR

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.