Academia U Luceafărul Cluj Napoca, Real Junior Vaslui şi Academica Transilvania Târgu Mureş, câştigătoarele seriei a doua a Cupei E.ON Kinder

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

  • Premiile şi trofeeele au fost înmânate de Ambasadorul Cupei E.ON Kinder 2019, celebrul Ilie Dumitrescu;
  • În prima seria a competiţiei, trofeele la categoriile 2007 şi 2009 au fost câştigate de CFR Cluj, iar Juniorul Suceava a plecat acasă cu Trofeul Cupei E.ON Kinder la categoria 2011;

La ediţia din acest an a turneului au participat 127 de echipe de la aproape 50 de cluburi din ţară.

Fluier final la Cupa E.ON Kinder 2019, una dintre cele mai prestigioase competiţii de fotbal pentru copii din România. A fost o atmosferă plină de energie, #energiepentrucampioni, care a încins terenurile de sport unde s-au desfăşurat circa 400 de meciuri, în cele 8 zile de competiţie.

Duminică, 8 septembrie, cu numai o zi înainte de începerea noului an şcolar, Cupa E.ON Kinder, şi-a desemnat câştigătorii seriei a doua, care a încheiat ediţia din acest an a competiţiei de la Târgu Mureş. Emoţiile de pe teren au fost întregite de cele de la festivitatea de premiere deoarece trofeele şi premiile au fost oferite celor mai buni fotbalişti de Ilie Dumitrescu, membru de bază al „Generaţiei de Aur”, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder 2019.

Acesta a fost făcut echipă cu George Precup, directorul general al E.ON Asist Complet, care le-a mulţumit micilor fotbalişti: „Sunteţi nişte copii deosebiţi care au făcut din Cupa E.ON Kinder un reper important în fotbalul pentru juniori. Pentru că aţi reuşit să ne oferiţi atât de multă energie, vreau să vă mulţumesc, în numele E.ON, pentru asta”.

În seria a doua, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2019 arată astfel:

CATEGORIA 2008

GOLGHETER – Andrei Ciortea, Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 1 – Luceafărul 2010 Cluj -Napoca

LOCUL 2 – Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 3 – Juniorul Braşov

CATEGORIA 2010

GOLGHETER –- Ştefan Miszti, Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 1 – Real Junior Vaslui

LOCUL 2 – Academia U Luceafărul Cluj

LOCUL 3 – CSJ Ştiinţa U Craiova

CATEGORIA 2012

GOLGHETER – Răzvan Cormoş, Academica Transilvania Târgu Mureş

LOCUL 1 – Academica Transilvania Târgu Mureş

LOCUL 2 – CSC Ghiroda

LOCUL 3 –Interstar Sibiu

Premii speciale, jucătorul finalei:

CATEGORIA 2008, Şerban Bara, Luceafărul 2010 Cluj Napoca

CATEGORIA 2010, Denis Ciobanu, Real Junior Vaslui

CATEGORIA 2012, Marco Avram, Academica Transilvania Târgu Mureş

La Cupa E.ON Kinder 2019 au participat circa 2.000 de copii de la aproape 50 de cluburi din ţară din judeţele: Mureș, Cluj, Sibiu, Maramureș, Brașov, Argeș, Neamț, Harghita, Bihor, Galați, Sălaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timiș, Bacău, Dolj și din municipiul București.

Aflat sub semnul #energiepentrucampioni , turneul este organizat de Clubul ACS Kinder în parteneriat cu companiile Grupului E.ON din România din care face parte şi Delgaz Grid. În cele două serii au fost oferite 18 trofee de echipă și 6 de golgheter. Premiile pentru primele trei echipe clasate con-stau în seturi de echipamente şi mingi Erima. Indiferent de performanţă, fiecare echipă a primit din partea E.ON România câte 5 mingi pentru participarea la turneu. Pentru locul I au fost acordate seturi de echipamente sublimate, pentru locul II-15 mingi, iar pentru locul III-10 mingi. La acestea se adaugă medalii, diplome şi trofee.

Despre E.ON România
Grupul german E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid şi E.ON Energie România, acestea desfăşurând activităţi de distribuţie, respectiv de furnizare a energiei şi a soluţiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienţi. De la intrarea pe piaţa din România grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2 miliarde de euro.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.