A salvat sute de vieți, dar acum are ea nevoie de ajutorul celor cu suflet! Mesajul unei asistente de la Ambulanță

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O asistentă care lucrează la Ambulanța din Lugoj are nevoie de sprijin pentru a-și putea salva fiica de numai 12 ani. Asistenta medicală Oana Cuza a folosit toate resursele financiare pe care le avea pentru a-și salva fata, fără niciun ajutor, însă acum, fiind la capătul puterilor, a ajuns să ceară sprijin.

”Cu durere în suflet fac apel la bunăvoința voastră, oameni dragi, pentru a o sprijini financiar pe fetița mea în varstă de doar 12 anișori, care a fost diagnosticată cu Malformație arterio-venoasă hemifata stanga cu extensie intraorbitala stanga pana la nivelul chiasmei optice, Sindrom Wyburn-Mason, Stenoza aortica subvalvulara.

În septembrie 2017, în urma unei sangerari masive necontrolate din cavitatea bucala, s-a intervenit de urgenta, fetita fiind intubata, mesata si ulterior embolizata (transfuzie de sange), pe aceasta cale multumesc tuturor cadrelor medicale ce s-au implicat în salvarea vietii ei, a suferit doua sesiuni de embolizare în decurs de cateva luni, dar problemele de sanatate nu s-au rezolvat (sangerarea a revenit).

Pentru a continua investigatiile medicale si tratamentul de specialitate este nevoie de minim 25.000 euro, deoarece urmeaza sa ne deplasam la Clinica Acibadem-Altunizade Istanbul. Orice suma este binevenita. Va multumim din suflet!”, este apelul disperat al asistentei.

Orice persoana care doreste sa le ajute pe mama si pe fetita este rugata sa foloseasca urmatoarele conturi:

Titular Cuza Ileana-Olguta

cont în lei-RO48RZBR0000060010042715;

cont în euro-RO61RZBR0000060020022811,

Ambele conturi sunt deschise la Raiffeisen Bank.

Alte detalii referitoare la acest caz se pot obtine la numarul de telefon 0724.188.849.

(sursa: lugojinfo.ro)

AL PRESS

Despre admin 6533 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.