A primit 6 milioane de euro în loc de 60.000, dar i-a cheltuit prin cazinouri și hoteluri de lux

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat care a făcut o cerere de împrumut la bancă pentru suma de 60.000 de euro, pentru a-și finanța benzinăria, a primit, din greșeală, 6.000.000 de euro. Banca și-a dat seama de eroare abia după câteva luni, însă, între timp, bărbatul își făcuse alte planuri.  

Hui „Leo” Gao, din Noua Zeelandă, a făcut cererea de împrumut la Westpac și a fost foarte bucuros când i s-a aprobat. Dar când și-a verificat contul, a avut o supriză de proporții: banca adăugase la sumă mai multe zerouri și s-a trezit că avea 6.000.000 de euro (10 milioane de dolari neozeelandezi).

A doua zi și-a scos iubita, pe Kara Hurring, la o cină costisitoare și împreună au luat o decizie care, până la urmă, i-a trimis în închisoare, potrivit The Independent. Gao și Hurring, care au un copil împreună, și-au abandonat toate planurile pe care le aveau și au decis să fugă din Noua Zeelandă și să se bucure de bani.

Prin urmare, după ce au transferat banii în mai multe conturi, și-au abandonat toate bunurile și pisica și au plecat în lume, cazându-se doar la hoteluri de lux. La un moment dat s-au îndreptat spre Macao, unde și-au petrecut vremea prin cazinouri. Banca și-a dat seama de greșeală abia după câteva luni.

Luând urma banilor, a făcut demersuri pentru prinderea celor doi, lucru care s-a întâmplat abia după 2 ani. Între timp, cei doi cheltuiseră cam două treimi din sumă. Gao a fost condamnat la 16 luni de închisoare, în timp ce partenera lui, la 8. Femeia a spus că ea nu știa care era proveniența banilor, pentru că iubitul ei i-a spus că a câștigat banii la loterie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.