A fost identificat tânărul găsit mort pe calea ferată, la 2 km de Gara Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

ACTUALIZARE: Anchetă rapidă în cazul bărbatului descoperit luni mort pe calea ferată, la Lugoj. Polițiștii au aflat că este vorba despre un tânăr de 27 de ani din localitate. El ar fi avut probleme cu drogurile și ar fi fost depresiv în ultima perioadă, spun anchetatorii.

Cadavrul a fost descoperit luni în jurul prânzului, pe calea ferată 212 din Lugoj. Un trecător a văzut corpul și a dat alarma la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii și criminaliștii.

Trupul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost preluat și transportat la institutul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Între timp, polițiștii au desfășurat verificări pentru aflarea identității victimei.

Oamenii legii au stabilit ulterior că ar fi vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Lugoj. El nu a fost dat dispărut, însă se pare că ar fi avut probleme cu drogurile, iar în ultima perioadă ar fi fost mai retras. El s-ar fi aruncat sub tren din lateralul garniturii, în așa fel încât nici nu a fost observat de mecanic.

Polițiștii lugojeni fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care și-a pierdut viața tânărul.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cadavrul unui tânăr de aproximativ  25 – 30 de ani a fost descoperit luni, de către un trecător, pe calea ferată, în apropiere de strada Jabărului, la aproximativ 2 km distanță de Gara din Lugoj. Polițiștii încearcă acum să îi stabilească identitatea.

Descoperirea macabră a fost făcută luni, în jurul orei 11, de către un cetățean care locuiește în zonă și care a sunat apoi la 112.

„La data de 10 octombrie 2022, în jurul orei 11:00, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Lugoj au fost sesizați de către un cetățean cu privire la faptul că pe calea ferată 212 din Lugoj, se află cadavrul unui bărbat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Bărbatul nu avea documente de identitate asupra lui, așa că polițiștii fac verificări în vederea identificării bărbatului, dar și pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului.

Conform procedurii, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


(Foto: LugojInfo.ro)

Despre admin 6693 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.