A câștigat un Porsche, l-a vândut și a câștigat altul peste două zile

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un instalator din Marea Britanie se poate considera un om cu adevărat norocos. Bărbatul a câştigat un Porsche 911 Carrera 4 GTS în valoare de 110.000 de lire, l-a vândut pentru a-şi lua o casă, dar a câştigat alt model peste două zile.

Tom Harvey a decis să vândă maşina Porsche 911 Carrera GTS, câştigată la un concurs online, pentru a-şi cumpăra o casă. În mod cu totul uluitor, la doar două zile după ce a vândut automobilul (primit cadou alături de o mică avere, 20.000 de lire), Tom Harvey a dat o nouă lovitură, la acelaşi tip de concurs online – „spot the ball” (ghiceşte unde este mingea). De data aceasta, premiul a fost un Porsche Macan S de doar 50.000 de lire. Cumulat, cele două concursuri i-au adus bărbatului aproape 200.000 de lire.

„Trebuie că sunt unul dintre cei mai norocoşi oameni de pe planetă în acest moment”,

a declarat Tom, din oraşul Dartford, aflat la aproximativ 30 de kilometri sud-est de Londra.

Potrivit Daily Mail, atunci când a primit vestea era la un curs pentru instalatori, alături de tatăl lui. „Am plecat pe loc şi m-am dus direct la Porsche. Nu am crezut că voi câştiga nici măcar o dată, dar de două ori, sunt chiar uimit”, a mărturisit englezul.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.