A aruncat 200.000$ din mașină, pe autostradă. Ceilalţi şoferi au „curăţat” locul în mai puţin de o oră

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Bani aruncaţi pe geam… la propriu, în Statele Unite. A fost haos pe autostrada Oregon’s I-5, după ce un şofer a decis să le facă un „cadou” celorlalţi participanţi la trafic. Americanul a aruncat teancuri cu bani, iar acum, rudele sale se plâng că au ajuns la sapă de lemn, scrie Insider. Colin Davis McCarthy, de 38 de ani, le-a povestit oamenilor legii că a golit conturile comune ale familiei, apoi a decis să arunce banii pe autostradă. Gestul său a creat haos, în apropierea localităţii Eugene din Oregon.

Bărbatul a mărturisit că a aruncat banii din maşină pentru a-i dărui altor oameni. Zeci de şoferi au oprit maşinile pentru a aduna bancnotele de câte 100 de dolari, iar în mai puţin de o oră au „curăţat” complet locul.

„Pe banda dinspre nord se circula bară la bară pe câțiva kilometri, din cauza şoferilor care s-au oprit pentru a lua banii”, a declarat Tori Kathleen Gramz.

„Unii alergau de pe o parte pe cealaltă a autostrăzii așteptând să treacă mașinile”, a mai povestit martora. Poliția l-a avertizat pe McCarthy să nu mai arunce cu bani, deoarece îi punea pe alți oameni în pericol, însă bărbatul nu a fost acuzat de nicio infracțiune.

Singurele „victime” sunt rudele bărbatului care au rămas fără bani în conturi. Oamenii legii au declarat că este puţin probabil ca suma să mai fie recuperată. Familia bărbatului îi roagă pe cei care au adunat bani de pe autostradă să-i predea la poliția din Oregon.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.