A apărut Ghidul Banatului

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O echipă de jurnaliști, care au lucrat și lucrează în presa locală și națională de mai mulți ani, a decis să lanseze „Ghidul Banatului”, din dragoste pentru această parte a țării.

„De-a lungul timpului, am fost fermecați de locurile pe care le-am cutreierat, datorită meseriei de jurnalist, dar mai ales de oamenii pe care i-am întâlnit în drumurile noastre. Aceste minunății ale Banatului ne-au făcut să ne dorim să construim un portal unde oricine să poată să găsească valorile uneia dintre cele mai frumoase zone ale României. Misiunea noastră am putea să o definim în trei cuvinte: prezentăm Banatul frumos! Acesta este, de altfel, și motto-ul pe care ni l-am ales. Asta înseamnă că vom scrie frumos despre ceea ce este bun și pozitiv pe aceste meleaguri natale. O să găsiți la noi pe site articole despre locuri fantastice, dar adevărate, despre oameni frumoși, despre evenimente inedite și multe altele”,

spun realizatorii site-ului ghidulbanatului.ro. În ceea ce privește startul, adică finanțarea, pentru dotarea cu aparatura necesară demarării proiectului, aceasta a fost asigurată prin programul StartUp Banat, derulat prin Universitatea de Vest din Timișoara.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.