A apărut Actualitatea literară nr. 104

Share Button

A apărut nr. 104 al revistei Actualitatea literară, editată de AL Lugojpress SRL, cu sprijinul Consiliului Local Lugoj și al SIP Timiș.

În cele 24 de pagini ale acestui număr, semnează: Nicolae Silade, Cornel Ungureanu, Magda Ursache, Roxana Dumitrache, Gheorghe Andrei Neagu, Emilian Galaicu-Păun, Adrian Dinu Rachieru, Radu Ciobanu, Ovidiu Pecican, Mioara Bahna, Remus V. Giorgioni, Ionel Bota, Ofelia Prodan, Alexandru Higyed, Lucian Mănăilescu, Elisabeta Scurtu, Savu Popa, Mihai Posada, Larisa Andreea Vasile, Titus Crișciu, Timeea Ivan, George Motroc, Simion Dănilă, Nicolae Havriliu, Cristian Ghinea și Daniel Marian.

La rubrica „traduceri” , Costel Drejoi  o prezintă pe Wanda Monteiro, iar Nicoleta Crăete o traduce pe Mariela Cordero.

Numărul este ilustrat cu lucrări semnate de participanții la prima ediție a taberei de creație de la Isverna, iar editorialul revistei, semnat de directorul Nicolae Silade, se intitulează „Despre schimbarea la față a literaturii române”.

Revista se poate procura direct de la redacție, dar se găseşte și la chioşcurile de ziare și librăriile din Lugoj, Timişoara, Reșița, Librăria Cartea Românească din Iași, la chioșcul din Piața Romană și la sediul USR Bucureşti.

Actualitatea literară poate fi citită şi online, la adresa: actualitatealiterara.ro, iar colaboratorii pot trimite materiale pe adresa actualitatealiterara@yahoo.com.

Descarcă revista în format pdf de AICI !

2768

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.