A apărut Actualitatea literară nr. 100

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

A apărut nr. 100 al revistei Actualitatea literară, editată de AL Lugojpress SRL, cu sprijinul Consiliului Local Lugoj și al SIP Timiș. În cele 24 de pagini ale acestui număr, semnează:

Nicolae Silade, Remus V. Giorgioni, Cornel Ungureanu, Radu Ciobanu, Adrian Dinu Rachieru, Ovidiu Pecican, George Motroc, Eugen D. Popin, George Vulturescu, Gabriel Chifu, Any Drăgoianu, Magda Ursache, Simion Dănilă, Nicolae Havriliu, Marian Ilea, Titus Crișciu, Alexandru Moraru, Daniel Marian, Liviu Chiscop, Rodica Lăzărescu, Virgil Diaconu, Adina Ghișa, Costin Brăteanu, Ion Toma Ionescu, Angi Melania Cristea, Nicolae Vălăreanu Sârbu și Ionel Panait. La rubrica „traduceri” Costel Drejoi îl prezintă pe francezul Antoine Simon, iar Alexandru G. Șerban traduce din poetul polonez Cyprian Kamil Norwid.

Numărul este ilustrat cu lucrări semnate de semnate de Ana Miljković, iar editorialul, semnat de Nicolae Silade, se intitulează „Despre gânduri, gândire, lumină și bineînțelesuri”.

Revista a apărut deocamdată online, urmând ca după data de 15 mai să apară și în variantă tipărită, care se va putea procura direct de la redacție, dar se va găsi și la chioşcurile de ziare și în librăriile din Lugoj, Timişoara, Reșița, Librăria Cartea Românească din Iași, la chioșcul din Piața Romană și la sediul USR Bucureşti.

Actualitatea literară poate fi citită şi online, la adresa: actualitatealiterara.ro.

(N. S.)

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.