Amenzi de aproape 25.000 de lei pentru șoferii de pe DN 68A, între Lugoj și Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acțiune de amploare a polițiștilor de la rutieră, joi, pe drumul ce leagă Lugojul de Coșevița. Oamenii legii au desfășurat controale pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au amplasat radare și au instituit filtre pentru a-i verifica pe șoferi.

La acțiune au participat polițiști de la rutieră din Lugoj și Făget. Controalele s-au desfășurat joi, între 9 și 14, iar în urma lor oamenii legii au dat 80 de amenzi în valoare totală de 24.505 lei. Cele mai multe dintre sancțiuni au fost încasate de cei care au circulat cu viteză prea mare.

„Dintre acestea, 69 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 4 permise de conducere, dintre care 2 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 1 pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire și 1 pentru folosirea telefonului la volan.

De asemenea, au fost constatate 2 infracțiuni, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii spun că vor continua să organizeze astfel de controale și în perioada următoare, pe toate drumurile din județ.

Despre admin 6671 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.