6,572 mc de cherestea au fost confiscați de la un depozit din Făget

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Amendă de 5000 lei și marfă confiscată pentru o firmă care administrează un depozit de lemn, la Făget. Totul după ce în urma unui control polițiștii au descoperit în gestiune  6,572 metri cubi de material lemnos fără acte.

Controlul s-a desfășurat joi, la un depozit de material lemnos de pe Calea Lugojului din Făget. Polițiștii de la Secția 10 Rurală Făget au controlat marfa și au descoperit că pentru peste 6 metri cubi de lemn administratorii depozitului nu dețineau acte de proveniență.

„În data de 24 august a.c., polițiștii Secției 10 Rurale Făget împreună cu lucratori din cadrul Gărzii Forestiere Timiș,în urma unor verificări efectuate la un depozit de material-lemnos de pe Calea Lugojului din Făget, au identificat existența unei cantități de material-lemnos (cherestea de rășinoase), respectiv 6,572 mc,pentru care nu existau documente de proveniență,conform legii”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au dat o amendă de 5000 lei pentru abatere și au confiscat lemnul fără acte. Marfa a fost predată celor de la Ocolul Silvic din Făget.

Despre admin 6612 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.