5 articole vestimentare și accesorii care au revenit la modă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/accesorii-accesoriu-aparat-de-fotografiat-aparat-foto-322207/

Trendurile tind să se repete o dată la câțiva ani și asta nu poate decât să te încânte, mai ales dacă obișnuiești să te desparți greu de articolele vestimentare sau de accesoriile de care, cândva, erai îndrăgostită. Moda anilor trecuți se întoarce, mai timidă sau, dimpotrivă, mai hotărâtă ca niciodată, iar magazinele de haine primesc cu entuziasm ținute de care și alte generații s-au bucurat pe deplin. Gusturile se adaptează din mers, îmbrățișând noile trenduri cu „gust” vintage, iar îmbrăcămintea sau bijuteriile care odinioară erau considerate la modă revin pe rafturile asaltate de tinerele pasionate de fashion.

Dacă te numeri printre ele și vrei ca garderoba ta să fie updatată la zi cu tendințele actuale, înseamnă că ai ajuns unde trebuie. Ți-am pregătit mai jos o listă cu cele mai cool articole de îmbrăcăminte și accesorii care sunt un must anul acesta. Iată ce ar trebui să porți!

Colierele choker

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/femeie-relaxare-odihna-strada-3775088/

Anii 90 au avut multe elemente de fashion care au rămas în istorie ca o amprentă a modei. Dintre toate, însă, colierele de tip choker au rămas, fără îndoială, în mintea tuturor. Probabil nu știai, dar acum 30 de ani, până și bărbații le foloseau ca accesorii, iar Jared Leto a dat naștere atunci unui val de reacții când a apărut în public pentru prima dată purtând cu dezinvoltură un choker în toată splendoarea sa.

Chokerul a revenit la modă nu doar în rândul celor pasionați de stilul vintage sau gotic, ci și în ținutele celor care nu îndrăznesc să „sară gardul” stilului casual.

Recunoaște, tu câte chokere ai acasă?

Pantalonii de trening

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/dube-incal-aminte-incepator-negru-2459232/

Da, ai citit bine, pantalonii de trening sunt un element de fashion de care ar trebui să te folosești și tu. Desigur, atunci când îi îmbraci cu stil. Și nu ne referim la deja clasicii colanți pe care, fie vorba între noi, ar trebui să fie purtați doar dacă avem picioare bine conturate și posterior lucrat, ci la varianta largă a pantalonilor sport, eventual cu fermoare pe lateral sau porțiuni decupate îndrăzneț. Tenișii sunt cea mai potrivită alăturare de acest element vestimentar, iar în partea de sus îi poți asorta cu o bustieră colorată și un choker cool, că tot am vorbit despre acest accesoriu.

Pantofii colorați strident

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/din-piele-fata-femeie-imbraca-1446524/

Despre pantofii colorați îți putem spune că nu vor dispărea, de fapt, niciodată din trenduri. Ba mai mult decât atât, vei putea să îi asortezi în fel și chip cu ținutele tale, cu cât mai mare contrastul dintre acestea și ce porți în picioare, cu atât mai bine. Poți alege pantofii cu toc clasic sau unii stiletto, ori te poți întoarce în timp și poți îndrăzni să readuci în prim plan platformele, mizând pe nuanțele puternice, neon sau chiar pentru pantofii cu sclipici. Expresia Sky is the limit este cea mai potrivită pentru a descrie libertatea pe care o ai atunci când îți alegi încălțămintea, atâta timp cât aceasta este foarte colorată.

Denimul

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/aspect-blugi-blugi-rup-i-denim-533733/

Denimul nu putem spune că a dispărut vreodată din trenduri, pentru că nenumărați designeri vestimentari l-au introdus constant în prezentările de modă pe care le-au susținut de-a lungul timpului. Dacă înainte denimul era regăsit mai ales pe pantaloni și geci, astăzi ofertele magazinelor ne permit să îl purtăm și pe cămăși, tricouri, pantofi sau chiar poșete. Desigur, poți purta un singur element care conține denim la o ținută, nicidecum nu te poți îmbrăca din cap până în picioare în acest material.

În plus, noutatea acestui an este că denimul trebuie purtat doar atunci când este tăiat.

Pantalonii scurți handmade

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/autoturisme-bruneta-cara-cladiri-2314406/

Mai ții minte perioada în care toată lumea își modifica blugii în casă, stropindu-i cu clor sau tăindu-i cu foarfeca, după bunul plac? Avem vești foarte bune! Moda aceasta a revenit, așa că poți face curat în dulap și te poți bucura din nou de blugii tăi preferați pe care poate, i-ai pătat și de care credeai că va trebui să te desparți! Aspectul de handmade este încurajat de către designerii care anul acesta au spus din nou DA blugilor tăiați de mâna ta.

Unde mai pui ca practica asta îți va salva suficienți bani, pe care i-ai putea folosi pentru a-ți cumpăra hainele sau accesoriile de care ți-am amintit mai sus și pe care, poate, nu le ai din anii trecuți.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.