480 de animale, sterilizate de Free Amely, în 10 campanii

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Reprezentanții Adăpostului “Free Amely” din Lugoj au încheiat cu succes seria de 10 campanii gratuite începute în toamna acestui an la adăpost, dar și în satele și comunele din împrejurimi. Au fost 21 de zile de campanie și în total 480 de animale sterilizate, jumătate câini, jumătate pisici.

„S-au castrat în total 480 de câini, în 21 de zile, cât a ținut acest maraton. Proporția este jumătate câini, jumătate pisici, cam 90 % din fiecare au fost femele împerecheate. A fost un real succes, spunem noi, și ne bucurăm pentru asta. Le mulțumim cetățenilor care au avut încredere în noi ca să vină cu animăluțele la castrat. Le mulțumim primăriilor pentru colaborare, pentru că fără ajutorul primăriilor care să ne pună la dispoziție spațiul nu am fi putut să facem aceste campanii”,

a declarat Elena Balaj, președinte Free Amely Lugoj.  Organizatorii au precizat că au mai rămas materiale și că aceste campanii vor continua. Elena Balaj a spus că speră să mai organizeze chiar în acest an o astfel de campanie la adăpostul dintre Tapia și Măguri. Totul depinde de condițiile meteorologice, iar din primăvară intenționează să reia campaniile pe sate.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.