42 de tineri din Belarus, Bulgaria, Grecia, Italia și Spania participă la proiectul „Make yourself heard!” în Bodo

Share Button

Asociația CDPP – Centrul pentru Dezvoltare Personală și Profesională desfășoară în perioada 9-15 iulie 2018 în localitatea Bodo din județul Timiș, schimbul de tineri din cadrul proiectului Make yourself heard!

Proiectul este realizat în parteneriat cu ONG-uri din Belarus, Bulgaria, Grecia, Italia și Spania, a început în 20 decembrie 2017 și se va finaliza în 18 august 2018.

Proiectul are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare în rândul a 42 de tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani din Europa, prin intermediul unor serii de activități realizate pe o perioadă de 7 zile, la Bodo, în județul Timiș.

Proiectul îi va ajuta pe tinerii participanți să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele de comunicare și de public speaking, dar și de realizarea materialelor de PR. De asemenea, vor învăța și cum să comunice cu anumite tipuri de public.

Joi, 12 iulie, cei 42 de participanții vor merge la Timișoara, unde se vor întâlni cu reprezentați din departamentul de comunicare al Universității de Vest din Timișoara, dar și cu reprezentați din mediul privat, care activează în domeniul comunicării și marketing-ului.

Proiectul este finanțat prin programul Erasmus+, proiecte de mobilitate – acțiunea cheie 1, domeniul tineret.

AL PRESS

1886

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.