400 de cărți și jocuri au fost donate Școlii Gimnaziale Balinț

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cititul de la vârste cât mai fragede ajută la dezvoltarea creierului, a competențelor lingvistice și stimulează  creativitatea. Cărțile oferă o oportunitate excelentă de a vorbi, de a povesti, de a inventa și de a ne conecta cu cei mici.

Tocmai de aceea conducerea Școlii Gimnaziale Balinț  a luat legătura cu Asociația „Citești și crești” pentru a sponsoriza 4 minibiblioteci la GPN Balinț, GPN Bodo, GPN Fădimac și la Școala Gimnazială Balinț.

Duminică, 30 octombrie 2022, chiar dacă pentru majoritatea a fost zi liberă, pentru cei trei voluntari ai Asociației ,,Citești și crești” din Timișoara  a fost zi de lucru, zi în care au dorit să facă o bucurie preșcolarilor și elevilor din Comuna Balinț.

Au venit cu 400 de cărți și jocuri deosebit de interesante și atractive ca și conținut, au montat rafturile și le-au aranjat cu drag pentru ca elevii care se întorc din vacanța de toamnă să aibă o surpriză plăcută.

Majoritatea cărtilor donate ilustrează valori și aspecte morale și din fiecare poveste cei mici pot învăța ceva în acest sens. Cadrele didactice și copiii beneficiari ai proiectului, prin care s-au adus cărțile mai aproape de copii, mulțumesc donatorilor și voluntarilor pentru implicare și  sprijin. (N. S.)

Despre admin 6694 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.