32 de medalii pentru gimnaștii lugojeni la Campionatul Național Școlar de la Buzău

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

La Campionatul Național Școlar de la Buzău, desfășurat în perioada 16-19 aprilie 2018, în Sala Polivalentă din Buzău, gimnaștii lugojeni, pregătiți de Adrian Meleancă, Ion Bulacu, Alexandru Panait și Aurel Munteanu, au obținut nu mai puțin de 32 de medalii: 17 medalii de aur (16 la individual și una la echipe), 9 medalii de argint și 6 medalii de bronz.

Echipa de juniori III, nivel I (8-9 ani), s-a clasat pe locul întâi, Denis Mureșan, locul I la sol, inele, paralele, individual compus și locul II la bară, Flavian Bolkiș, locul I la bară, locul II la cal, inele, paralele și individual compus, Zeno Kiss, locul II la sol, locul III la inele și bară, David Ene, locul III la sărituri și paralele.

La juniori III, nivelul II (10-11 ani), Raul Standolariu s-a clasat pe locul III la sărituri. La juniori II, nivel III (12-13 ani), Norbert Marcu s-a clasat pe locul I la cal, inele, sărituri, bară și individual compus, iar Răzvan Micloș, pe locul III la inele.

La juniori I (16-18 ani), Rafael Szabo s-a impus în finala de la inele, iar la seniori (+18 ani), Lorenzo Pecie a prins locul I la individual compus, sol, inele, sărituri, paralele și locul II la cal și bară și-a încheiat activitatea la Clubul Sportiv Școlar Lugoj.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.