3 motive pentru care ar trebui să îți păstrezi cardurile de fidelitate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-holding-card-while-operating-silver-laptop-919436/

Dacă s-au adunat prea multe în portofel și te-ai hotărât că este cazul să faci puțină curățenie în buzunarele sale, nu te grăbi să arunci și cardurile de fidelitate pe care le-ai adunat de-a lungul timpului. Utilizând un astfel de card ori de câte ori faci cumpărăturile în locul respectiv, te bucuri de un statut special: promoții, discounturi, informații utile, toate aceste facilități de client se activează, atunci când dispui de un card de fidelitate. Iată mai jos care sunt toate beneficiile pe care un astfel de card le oferă:

Afli primul despre cele mai bune oferte

Realizarea unui card de fidelitate are loc în doar câteva minute, chiar în momentul în care tu te pregătești să plătești coșul de cumpărături respectiv. Însă unul dintre marile beneficii pe care le oferă un astfel de produs constă în faptul că te conectează automat la cele mai importante informații pe care magazinul respectiv le oferă bazei de clienți.

Pe mail sau printr-un SMS la numărul tău de telefon, afli primul despre cele mai bune prețuri, ultimele reduceri, perioade cu discounturi, precum și o mulțime de alte informații interesante. Toate aceste date ajung rapid doar la acei clienți care aleg să își facă un card de fidelitate.

Te bucuri de o mulțime de reduceri

Marele avantaj pe care îl poate oferi mica bucată de plastic din portofelul tău are legătură cu reducerile avantajoase de care te poți bucura în momentul în care accepți să îți faci un card de fidelitate. Poate că ai auzit și tu de foarte multe ori la casele de marcat întrebarea “Aveți card de fidelitate?”

Nu te grăbi să refuzi oferta lucrătorului comercial, pentru că un astfel de statut vine la pachet și cu un preț redus al întregului coș de cumpărături sau cu puncte valorice pe care le poți apoi utiliza pentru a achiziționa mult mai ieftin unul sau mai multe produse din acel loc.

Ai acces la alte beneficii suplimentare 

Cel de-al treilea mare avantaj al deținerii unui astfel de card reprezintă, de fapt, un cumul de beneficii sezoniere, la care poți avea acces în anumite perioade din an. În funcție de magazinul sau farmacia la care alegi să îți faci un card de fidelitate, acest privilegiu pe care îl porți mereu în portofel mai poate însemna:

  • reduceri avantajoase cu ocazia zilei tale de naștere;
  • invitații la anumite evenimente organizate de brandul respectiv;
  • prioritate în cazul lansării unui anumit produs de care ești interesat;
  • o mulțime de alte beneficii ce îți acordă statutul de client special.

Un card de fidelitate activează o mulțime de beneficii de care te poți bucura pe întreaga perioadă a unui an: promoții sezoniere, surprize de ziua ta, puncte-cadou și informații utile pe care vrei să le afli mereu primul, astfel încât să cumperi mereu produse la cele mai avantajoase prețuri. Click acum să afli mai multe despre cardul Sensiblu: informații privind utilizarea acestuia, mecanismele de acordare a discounturilor, politica de confidențialitate și modalitatea rapidă prin care îți poți actualiza opțiunile de pe card.

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.