3 locuri romantice din Brașov pentru o cerere în căsătorie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Cererea în căsătorie este un moment cu adevărat magic pentru ea, iar pentru a o surprinde cu adevărat, asigură-te că alegi locul potrivit pentru a face pasul cel mare. Ghidează-te după personalitățile voastre în alegerea locului, după tipul relației voastre, intimă sau mai deschisă și caută elementele care o vor face să se simtă cea mai specială. 

În cele ce urmează îți vom prezenta câteva locații din Brașov care se află în topul celor mai frumoase și mai inedite locuri pentru cererea în căsătorie.

Care sunt cele mai romantice locuri din Brașov?

  • Strada după Ziduri 

Acest loc intim se află în zona celor două turnuri ale Cetății Brașovului, Turnul Negru și Turnul Alb. Strada are o puternică încărcătură istorică și reprezintă o uniune între două perioade de timp, trecutul care este emanat de arhitectura din secolul XV și prezentul întruchipat în elementele naturii.

Potrivită pentru persoanele mai timide și mai profunde, Aleea după Ziduri este un loc plin de mister, în special în perioada în care atât florile, cât și copacii sunt în floare. Aici poți să îți aduni gândurile, să te pregătești pentru marele moment și să ai parte de câteva clipe alături doar de ea. Este un loc potrivit pentru cererea în căsătorie pentru că oferă o atmosferă plăcută, liniștită, intimă, armonizată de ciripitul păsărilor și de adierea vântului printre crengile copacilor. 

  • Piața Sfatului 

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Brașov este Piața Sfatului, aflată în inima vechiului oraș. Atmosfera pieței este una magică, creată de arhitectura de inspirație germană dar și de priveliștea înspre falnicul vârf al Tâmpei. Reprezintă locația ideală pentru cererea în căsătorie, mai ales dacă la acest moment dorești să-i aveți prezenți și pe cei apropiați vouă.

Pentru a întregi frumusețea momentului o poți surprinde cu un buchet de flori personalizat la o florărie specializată, cum este Californiaflowers.ro, care îți poate oferi sfaturi și indicații pentru a lua cea mai bună decizie. De asemenea poți beneficia de serviciul de livrare flori în Brașov, pentru ca buchetul să ajungă direct la locul cererii, proaspăt și intact. 

  • Muntele Tâmpa 

Aflat în mijlocul orașului Brașov, vârful Tâmpa oferă una dintre cele mai frumoase priveliști asupra orașului. Declarat și rezervație naturală, panorama îmbină frumusețea naturii cu cea urbanistică a vechii cetăți medievale și reprezintă un loc deosebit pentru incapsularea magicului moment al cererii.

Pe muntele Tâmpa îi poți oferi o cerere în căsătorie cu adevărat la înălțime. În acest loc al jurămintelor poate fi rostit și al vostru, alături de materializarea promisiunii prin legarea unui lacat cu inițialele voastre. Atât panorama cât și semnul cu numele Brașovului, în stil hollywoodian, o vor face să se simtă ca o vedetă de cinema.

Cererea în căsătorie este un moment important pentru ea, iar locul și elementele alese în cadrul momentului sunt foarte importante. Asigură-te că ai totul pregătit, fii și spontan în reacții și garantat va aprecia tot efortul tău. Fii atent și la semnalele pe care ți le dă, pentru că sigur te va ghida înspre alegerile corecte.

Sursă foto: Freepik.com

Despre admin 6661 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.