3 jocuri de păcănele online care vor deveni populare în 2021

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Sloturile online au fost la mare căutare în anul 2020, în contextul închiderii agențiilor terestre din cauza pandemiei. Reprezentanții industriei jocurilor de noroc sunt de părere că tendința se va păstra și în noul an.

Deja se fac pronosticuri în privința jocurilor care vor urca în topul popularității. Vă prezentăm în continuare trei dintre cele mai interesante propuneri.

Age of the Gods: Rulers of Olympus

Lansat de Playtech, Age of the Gods: Rulers of Olympus este inspirat din mitologia greacă, fiind o continuare a producției Age of Gods, care a avut mare succes la public. Sunt păstrate multe dintre caracteristicile jocului inițial: 5 role, 3 coloane și 25 de linii de plată.

Simbolurile sunt reprezentate de cărțile de poker (care aduc plăți mai mici) și de zeii despre care se spune că privesc lumea de pe înălțimile Olimpului. Fiecare zeu are valoare diferită, vizibilă prin accesarea butonului de informații. Zeița Athena, de pildă, aduce câștig de 1000 de ori valoarea mizei. Al doilea în ierarhia câștigurilor este Poseidon. Cinci astfel de simboluri aliniate returnează în contul jucătorului de 250 de ori valoarea pariului, în timp ce Hermes, dacă apare de cinci ori pe ecran în aceeași linie, oferă de 200 de ori miza.

Dintre cărțile de poker, Asul și K sunt cele mai valoroase: câștigul este de 50 de ori miza pentru cinci cărți cu aceeași valoare, în linie.

Hera și Zeus joacă rolul de simbol Wild. Atunci când cele două personaje se întâlnesc, este declanșat un bonus special – Battle for Power.  Ciocnirea simbolurilor wild creează mai multe simboluri de acest fel, iar bătălia se încheie atunci când Zeus pierde. Simbolul Free Games Olympus, prezent pe tamburul 5, asigură șapte jocuri gratuite.

Rise of Ra

Rise of Ra este unul dintre sloturile cu ascensiune notabilă din a doua parte a anului 2020 și are potențial să devină foarte popular în acest an. EGT a preluat tematica Egiptului Antic și a creat un joc cu simboluri din acele vremuri: faraoni, talismane, amfore și animale mistice.

Simbolurile Wild înlocuiesc orice alt simbol pe ecran atunci când se pot forma combinații câștigătoare. O linie de faraoni sau de prințese generează câștigul maxim, de 50 de ori miza. La rândul lor, trei simboluri Scatter, indiferent de poziționarea pe ecran, aduc 15 rotiri gratuite.

În timpul jocului se pot declanșa aleatoriu 4 bonusuri, fără să fie impusă o valoare minimă a mizei: sunt 12 cărți de joc virtuale întoarse de jucător. Se câștigă jackpot-ul atunci când sunt întoarse trei cărți consecutive de același fel (inimă neagră, inimă roșie, romb, treflă). În funcție de semn, se câștigă de la câteva zeci de lei la câteva zeci de mii de lei.

Game of Thrones

Numele spune totul: este un slot inspirat din unul dintre cele mai populare seriale din ultimii ani. Fundalul pe care se desfășoară rotirile este reprezentat de camera regelui, în care este amplasat impunătorul tron de fier. Atmosfera specifică a fost reprodusă de cei de la Microgaming și cu ajutorul coloanei sonore din producția cinematografică.

Tehnic, Game of Thrones este un joc cu 3 coloane și 5 role, iar numărul de linii de plată poate fi setat de jucător și ajunge până la 243. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc aduc câștiguri mai mici. Mai mulți bani vin atunci când pe ecran se opresc siglele celor mai puternice case regale: Lannister, Stark, Targaryen și Baratheon.

Trei simboluri Scatter declanșează o serie de rotiri gratuite. Jucătorul este invitat să aleagă imaginea uneia dintre cele patru case legale. În funcție de apariția simbolului ales, sunt decise numărul rundelor gratuite, multiplicatorii și numărul de simboluri Stack House. Cele mai multe rotiri gratuite (18) sunt aduse de Targayen, în timp ce factorul de multiplicare cel mai mare (5x) corespunde simbolului Baratheon.

Despre admin 6534 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.