3 cămăși bărbătești de pe nouamoda.com

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În ultimii ani, moda pentru bărbați prinde din ce în ce mai mult contur și se găsesc o mulțime de variante de îmbrăcăminte și pentru ei. Având acum o mulțime de opțiuni, bărbații pot să se îmbrace cu gust și stilat, chiar și cu bani puțin. Nu trebuie să arate toți ca trași la indigo, mai ales că magazinele offline și online au atâtea oferte variate, pe toate gusturile. Azi, vreau să vă prezint 3 cămăși bărbătești pentru ocazii diferite, pe care le-am găsit pe nouamoda.com, magazinul online cu o varietate uriașă de haine pentru femei și bărbați.

3 cămăși bărbătești pentru 3 ocazii diferite

Căutând prin categoria cămăși bărbați, nu am putut să nu observ diversitatea de modele și stiluri. Astfel, orice bărbat își poate găsi o cămașă pe placul lui și o poate comanda online, chiar cu plata la livrare. Cele trei cămăși alese de mine sunt reprezentative pentru trei stiluri diferite: office, smart casual și casual, de vacanță.

Cămașă bărbătească office

Indiferent de locul de muncă pe care îl are, orice bărbat trebuie să aibă în garderobă o cămașă office. Fie că o poartă la muncă, la o întâlnire de afaceri, la un interviu sau la un eveniment formal, o astfel de cămașă îi va da o ținută elegantă. Dacă nu sunteți adeptul cămășii albe, clasice, puteți să optați pentru o cămașă în carouri, cum este cea din poză. Cu siguranță va fi o alegere corectă.

Cămașă smart – casual

Una din acele cămăși bărbătești indispensabile este și cea smart casual. Este perfectă pentru o mulțime de ținute și o poți accesoriza diferit, fiind versatilă. O poți purta cu blugi sau pantaloni de in și creezi o ținută casual. De asemenea, o poți combina și cu pantaloni eleganți, pentru evenimente mai deosebite. Materialul calitativ și aspectul impecabil o fac o alegere potrivită.

Cămașă casual, de vacanță

Chiar dacă nu toți bărbații poartă astfel de cămăși înflorate, pentru o vacanță la mare este perfecta o cămașă hawaiană.  Este veselă și te îmbie la vacanță, fiind perfecta pentru vară, cu o pereche de pantaloni scurți și cu picioarele în nisip.

Aceste modele de cămăși, precum și multe altele, le puteți găsi pe nouamoda.

Despre admin 6701 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.