24 de liberali din Timiș se vor în Parlamentul României

PNL Timiș a anunțat că 24 de liberali din Timiș și-au depus documentele prin care își manifestă intenția de a candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Printre cei 24 de liberali care vor să ajungă în Parlamentul României se află și o lugojeancă – Adriana Corbeanu, dar și fostul primar din Fârdea – Samuel Lupulescu.

Potrivit deciziei Biroului Politic Județean interimar al PNL Timiș, liberalii care vor să candideze la alegerile parlamentare din 6 decembrie și-au putut depune intențiile până sâmbătă, la miezul nopții.

În ordine alfabetică, aceștia sunt: Ben-Oni Ardelean (deputat), Nelu Balaș (fost primar), Mihai Bojin (consilier județean), Ciprian Bogdan (consilier județean), Lucian Căldăraru (consilier local), Claudiu Chira (vicepreședinte TNL), Sorina Ciurlea (președintele Organizației de Femei), Liviu Cocean (consilier județean), Adrian Colhon, Adriana Corbeanu (PNL Lugoj, om de afaceri, fost consilier local), Florian Creț (organizația de seniori), Ovidiu Drăgănescu (fost prefect de Timiș, fost deputat), Ionuț Gaiță (om de afaceri, președintele CA de la Horticultura), Alina Gorghiu (senator), Toni Grigorie, Samuel Lupulescu (fost primar Fârdea), Daniela Mariș (consilier local), Marilen Gabriel Pirtea (deputat), Petru Roman (primar Deta), Elena Samoilă (președinte organizația de seniori), Dan Sarmeș (consilier județean), Doina Schedan, Sorin Supuran și Cosmin Șandru (președinte TNL Timiș).

Documentele depuse vor fi analizate în forumul primarilor și în BPJ interimar, iar decizia privind lista candidaților PNL Timiș pentru Camera Deputaților și Senat se va lua în ședința BPJ interimar de săptămâna aceasta, termenul final de transmitere la centru a propunerii de listă de candidaturi fiind 15 octombrie 2020.

Adriana Corbeanu s-a retras de pe lista PNL pentru Camera Deputaților

După ce a fost plasată doar pe locul 8 pe lista de candidați a PNL Timiș pentru Camera Deputaților, un loc neeligibil, lugojeanca Adriana Corbeanu a anunțat că își va retrage candidatura pentru că nu vrea să fie “doar un nume pe buletinul de vot”.

„Mulțumesc lugojenilor entuziaști, care au semnat lista susținătorilor PNL pentru alegerile parlamentare, mulțumesc pentru mesajele de susținere. Îmi voi retrage însă candidatura pentru parlamentare! Numele meu nu va fi pe buletinul de vot. Lugojul va fi bine! Lugojul merita mai mult  respect! Lugojul merita loc eligibil!”, a transmit Adriana Corbeanu.

Mai mulți liberali lugojeni și-au manifestat dezamăgirea pentru locul primit de reprezentanta PNL Lugoj pe lista pentru alegerile parlamentare, considerând că, în urma rezultatelor obținute la alegerile locale (primar și 11 din 19 consilieri), Lugojul merita un loc eligibil.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.