Program normal de colectare a deșeurilor în data de 1 Iunie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Foto: Cornel Putan

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Compania RETIM informează toți utilizatorii și colaboratorii săi cu privire la programul de lucru în data de 1 Iunie în județul Timiș.

Colectarea de deșeuri

Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Timiș în care operează compania RETIM se va desfăşura la fel ca într-o zi obișnuită. Astfel, dacă în ziua de miercuri, 1 iunie 2022, erau programate colectări de la adrese, acestea se vor face ca de obicei, compania RETIM asigurând permanența serviciului. Utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor, ca de obicei.

Birouri de relații clienți și casierii – Timișoara și Lugoj

Birourile de relaţii clienţi şi casieriile vor fi:

  • ÎNCHISE în ziua de 01 iunie 2022, sărbătoare legală.
  • DESCHISE din data de 02 iunie 2022, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16.00

Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro , a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email contact@retim.ro si pagina oficială de Facebook.  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00.

Foto: Cornel Putan
Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.