17 ani și 4 luni de închisoare, cea mai mare pedeapsă obținută de procurorii lugojeni împotriva un infractor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un violator este infractorul împotriva căruia procurorii lugojeni au reușit să obțină cea mai mare pedeapsă din istoria de la Revoluție până acum.

În urma rechizitorului prezentat de procurori, judecătorul l-a condamnat la 17 ani și patru luni de pușcărie pe bestia care și-a violat chiar proprii copii. Informația a fost făcută publică de către Doru Ursulescu, procurorul șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, cu ocazia prezentării bilanțului instituției.

„În anul 2022, a fost pronunțată o condamnare, cea mai mare cred că din istoria unității noastre, respectiv de 17 ani și 4 luni împotriva un inculpat care a fost trimis în judecată de către procurori unității lugojene. Acesta a săvârșit 8 infracțiuni de viol, 2 infracțiuni de agresiune sexuală și 2 infracțiuni de corupție sexuală”, a declarat Doru Ursulescu.

Bărbatul condamnat are 46 de ani și ar fi din Darova, județul Timiș.  Acesta a fost arestat în cursul lunii mai 2022, după ce una dintre fete le-a dezvăluit autorităților că ea și sora ei au fost abuzate în mod repetat de tatăl lor.

„În temeiul art. 19-20 C.proc.pen. rap. la art. 1349 şu C.civ., cu referire la art. 1357 şu C.civ., admite acţiunea civilă exercitată de părţile civile prin reprezentant legal D.G.A.S.P.C. Timiş, şi obligă inculpatul să plătească fiecărei părţi civile suma de 20.000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând prejudiciu moral cauzat prin săvârşirea infracţiunilor. În baza art. 397 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 249 alin. 5 şi 7 Cod procedură penală instituie măsura asiguratorie a sechestrului asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile, prezente şi viitoare ale inculpaţilor, până la concurența sumei de 40.000 euro, în vederea garantării reparării pagubei produse prin infracţiune”, se arată în sentința Judecătoriei Lugoj.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.