14 lugojeni au fost arestați, iar alți 13 – plasați sub control judiciar, în dosarul rețelei de trafic de droguri de mare risc

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Descinderi ale polițiștilor, joi dimineață, în 61 de locații din Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin. Oamenii legii au percheziționat locuințele unor indivizi suspectați de trafic de droguri. Membrii grupării aduceau marfa din Spania, dar și cultivau în județul Timiș.

În urma celor 61 de percheziții, având ca scop destructurarea a două grupări infracționale care acționau în Timișoara și Lugoj, au fost confiscate 11,8 kilograme de canabis, 123 de doze de amfetamină, 7 comprimate de ecstasy, 25 de grame de CMC, precum și 35 de grindere, 5 pistoale (3 tip airsoft și două cu gaze), o pușcă (cu alice) cu lunetă și muniție aferentă, 41 de telefoane mobile, un laptop, un ceas și sumele de 53.770 de lei și 7.145 de euro.

Din cele 44 persoane duse pentru audieri, 31 au fost reținute pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuarea, fără autorizaţie, de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. „Unul dintre cei ridicați de polițiști , Darius Tătar, este fiul prim-procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făget. Acesta a condus timp de mai mulți ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, precizează pressalert.ro.

Care sunt lugojenii arestați

14 lugojeni au fost arestați și alți 13 au fost plasați sub control judiciar, după audierile în dosarul rețelei de trafic de droguri de mare risc de la Lugoj. După audieri maraton și ore de deliberări, Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă a 14 persoane:

Vlad Ștefan, Ștefan Balint, Dan Rus, Andrei Comănici, Bogdan Petrovici, Alin Kovaci, Dan Piringer, Iacob Paul, Alexandru Humeniuc, Alexandru Muntean, Edmond Danteș, Vasile Varga. Adrian Druhora și Radislav Wojtaschek.

Celelalte 13 persoane urmează să fie cercetați în libertate sub control judiciar:

Ovidiu Ignat, Daniel Folțun, Andrei Buligă, Ionel Epure, Ionel Belitu, Denis Brinder, Alexandru Dragomir, Regis Volo, Cosmin Ișfănescu, Ion Bocz, Florian Fâșiee, Adrian Negru și Gabriel Răileanu.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.