1.424 de elevi s-au înscris la a doua sesiune a examenului de Bacalaureat

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

1.424 de elevi din Timiș vor susține examenul de Bacalaureat în sesiunea august-septembrie. Dintre candidații înscriși în această sesiune, 901 sunt elevi care au absolvit liceul anul acesta, iar 525 dintre ei aparțin unor promoții anterioare.

Sesiunea august-septembrie 2018 a examenului de bacalaureat va debuta în data de 20 august, cu proba scrisă la limba și literatura română. În 21 august, elevii vor participa la proba la limba și literatura maternă, urmând ca, în 22 august, să susțină proba obligatorie a profilului. În data de 23 august, absolvenții de liceu vor susține ultima probă, și anume proba la alegere a profilului și specializării.

În perioada 24-27 august, va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, în 28 august, evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, în perioada 29-30 august, evaluarea competenţelor digitale, iar în perioada 30-31 august, elevilor le vor fi evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele se vor afișa pe 1 septembrie și, în aceeași zi, se vor depune și contestațiile, care vor fi soluționate în perioada 2-5 septembrie, urmând ca în data de 6 septembrie să fie afișate rezultatele finale.

Denisa GREGA

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.