Ziua porților deschise la Școala de Muzică „Filaret Barbu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Școala Gimnazială de Muzică „Filaret Barbu” organizează joi, 1 martie, ora 10, un eveniment în premieră: Ziua porților deschise.

„Evenimentul se adresează tuturor celor mici, viitori artiști pe cele mai de seamă scene, care urmează să se înscrie, în toamna următorului an școlar, în clasa pregătitoare. Ei vor avea prilejul să se bucure de un tur al școlii, să asiste la o lecție de instrument ori de teorie muzicală, să-și cunoască viitoarea învățătoare, directorul unității de învățământ, precum și câteva dintre cadrele didactice care predau vioară sau pian.

De menționat că micuții vor studia unul dintre instrumente începând cu clasa I. Se anunță a fi o zi distractivă, pe placul tuturor, întrucât viitorii violoniști sau pianiști îi pot audia pe cei mai buni dintre colegii mai mari, elevi cu rezultate deosebite la concursuri de seamă – atât la nivel național, cât și internațional.

Aflându-se într-o școală vocațională de muzică, cei mici se pot bucura de ritmuri diversificate și pot asculta câteva piese pregătite special pentru ei de către Corul „Armonii” al Școlii Gimnaziale de Muzică „Filaret Barbu”, sub bagheta dirijorului, prof. Claudia Crețiu.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, pentru a ne bucura, împreună, de armonia, căldura și vivacitatea Școlii de Muzică „Filaret Barbu”! Suntem nerăbdători să vă cunoaștem și să vă punem la dispoziție câteva dintre secretele noastre muzicale”, a anunțat prof. drd. Călin Florin POPEȚ.

Mădălina OPREA

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.