Ziua Mondială a Mediului va fi sărbătorită la Lugoj în Parcul George Enescu

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ziua Mondială a Mediului sau Ziua Mediului Înconjurător (World Environment Day) este aniversată în fiecare an pe data de 5 iunie. Ea a fost instituită în anul 1972 de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite pentru celebrarea Conferinței „Ecologia Umană” de la Stockholm și reprezintă elementul cel mai important al „Programului pentru Mediu” al Națiunilor Unite.

Ziua Mondială a Mediului va fi sărbătorită și la Lugoj în data de 5 iunie 2019, începând cu ora 12  în Parcul George Enescu, într-o acțiune comună a echipei Yves Rocher Timiș și Primăria Municipiului Lugoj, o acțiune educativă, de protejare și înfrumusețare a mediului înconjurător, adresată atât copiilor, cât și părinților din orașul nostru, iubitori de natură.

„Dragă Comunitate, Ziua Mondială a Mediului este sărbătorită în fiecare an în data de 5 Iunie. Începând din 1972, acesta este un instrument important prin care Națiunile Unite promovează și popularizează acțiuni de protejare a mediului. Brandul Yves Rocher este un brand care de 60 de ani este implicat în acțiuni de protejarea a mediului și acționează întotdeauna în armonie cu acesta. Așadar, timp de 3 zile, învățăm despre mediu și despre natură, colorând cele mai reprezentative flori din Grădina Botanică Yves Rocher, iar cei mici se vor bucura de joculețe și educaţie ecologică. Astfel, sunt invitaţi la ateliere creative, unde vor învăţa să protejeze mediul, transformând materialele reciclate în obiecte utile. Iar pentru a da un exemplu practic, împreună cu Primăria Municipiului Lugoj, în data de 5 iunie vă invităm pe toți să menținem curățenia în Parcul George Enescu. Prin adunarea resturilor aruncate în parc, tunderea gazonului și plantarea de flori în rondouri. Pe mămici le răsfățăm cu produse din activi vegetali pentru pielea lor și multe surprize. Haideți să petrecem un început de Iunie în armonie cu natura! Vă așteptăm cu drag!” – a declarat Echipa Yves Rocher Timiș.

Acțiunea organizată la Lugoj cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului este iniţiată de Botanical Beauty Events, prin reprezentant Alina Muntean, manager de vânzări Yves Rocher Romania.

Estera CIMPONERIU

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.