Ziua de Curățenie Națională! Voluntarii din Lugoj, așteptați să strângă deșeurile din oraș

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Denisa GREGA

Let’s Do It, Romania! organizează anul acesta Ziua de Curățenie Națională pe 17 septembrie, împreună cu alte 191 de țări, unite într-o misiune comună: o lume cu mai puține deșeuri.

Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

Voluntarii din Lugoj sunt așteptați, pe 17 septembrie, să strângă deșeurile din municipiu și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. Doritorii se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/. Pentru informații suplimentare, pot contacta coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/contacte/.

„Lugojenii sunt invitați sâmbătă, 17 septembrie 2022, la curățenie în tot municipiul Lugoj, într-o singură zi, alături de alte orașe și alte 191 de țări din lume.  Punctul de întâlnire este Casa de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, la ora 9.00: Vom curăța zonele menționate în aplicația TrashOut și, pe această cale, încurajăm lugojenii să ne indice locurile din Lugoj în care trebuie făcută curățenie. Organizatorii pun la dispoziție saci menajeri și mănuși. Fiecare gest de bine, fiecare acțiune proactivă schimbă comunitatea, societatea, țara în care locuim. Te invit să ne fii alături!”, spune Alexandru Szilagy, coordonator Let’s Do It, Romania! pe județul Timiș.

Partenerii instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.