Zilele Erasmus, sărbătorite la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În 15, 16, 17 octombrie 2020 s-au sărbătorit Zilele Erasmus, inițiativă care se adresează nu doar participanților la programul Erasmus+, ci și tuturor celorlalți actori interesați de promovarea valorilor europene și a tematicilor globale de interes: ecologie, solidaritate și incluziune socială, învățare online etc.

#ErasmusDays 2020 a comunicat marca Erasmus+ și a vorbit despre rezultatele și impactul proiectelor pe parcursul a trei zile: 15, 16 și 17 octombrie 2020 pentru a le face vizibile cetățenilor, comunității, profesioniștilor și factorilor de decizie.

În cadrul acestui eveniment, la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu”, elevii din clasa a XII-a B, membri în echipa de proiect care au participat la mobilitatea din Croația, în cadrul proiectului Erasmus+ ”TESLA”, în noiembrie 2019, au diseminat proiectul în rândul colegilor lor și al elevilor de clasa a XI-a, joi 15.10.2020. Ei au prezentat imagini și materiale video realizate în timpul întâlnirii și pe parcursul primului an de proiect, predând ștafeta colegilor mai tineri care vor prelua responsabilitatea ducerii lui la bun sfârșit.

Cu toții sunt conștienți de necesitatea utilizării responsabile a surselor regenerabile de energie, dar și de dimensiunea europeană pe care colaborarea internațională o conferă școlii și fiecărui individ în parte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.