Wizz Air atinge pragul de 7 milioane de pasageri la Timișoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, sărbătorește astăzi o etapă importantă la Timișoara, deservind cu mândrie 7 milioane de pasageri de la începerea operațiunilor în 2008.

Această realizare subliniază angajamentul Wizz Air de a oferi opțiuni de călătorie accesibile și convenabile pentru pasagerii ce călătoresc din și spre Timișoara.

Pentru a marca această etapă, Wizz Air îl felicită cu un voucher special pe norocosul pasager cu numărul 7 milioane care a călătorit dinspre Londra Luton către Timișoara, extinzându-și recunoștința către toți pasagerii pentru că au ales Wizz Air drept companie aeriană preferată.

În continuă extindere a rețelei sale, Wizz Air oferă călătorilor din Timișoara acces la 16 destinații fermecătoare din 7 țări. Printre cele mai populare rute se numără zborurile către Londra, Milano și Paris.

În plus, compania aeriană este încântată să ofere opțiuni de călătorie tentante pe timp de vară către Zakynthos, Valencia și Bari, oferind pasagerilor experiențe de călătorie diverse și memorabile.

Daniel Oliver Stamatovici, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, a spus:

„Wizz Air este cel mai important operator pentru Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”! Numai dacă ar fi să ne referim la primele 3 luni din 2024, mai mult de jumătate dintre pasagerii noștri au fost transportați de Wizz Air. Parteneriatul nostru a luat startul în 2008, iar până în prezent colaborarea noastră s-a desfășurat constant și a crescut treptat. Business-ul a fost corect și benefic pentru ambele părți. Există planuri de dezvoltare a cooperării noastre, și au fost stabilite câteva linii strategice pentru viitor. Ne bucurăm că astăzi atingem numărul de 7 milioane de pasageri, îl felicităm pe norocosul câștigător și mulțumim companiei Wizz Air pentru parteneriatul de cursă lungă pe care l-am consolidat în cei aproape 16 ani de colaborare. Cu siguranță viitorul ne va mai da multe motive de bucurie, ca cel de astăzi.”

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus:

„Suntem încântați că am ajuns să deservim 7 milioane de pasageri din Timișoara. Ne exprimăm recunoștința față de fiecare călător care a ales să zboare cu noi. Datorită încrederii și sprijinului lor, continuăm să creștem și să ne extindem ofertele, asigurând opțiuni de călătorie accesibile și convenabile pentru pasagerii noștri valoroși.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.