Wizz Air aniversează 5 milioane de pasageri la Timișoara

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă* din Europa, anunță că a transportat 5 milioane de pasageri în ultimii 14 ani către și dinspre Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara. Pentru a marca această ocazie, pasagerul cu numărul 5 milioane, care a călătorit cu un zbor de la Londra la Timișoara, a fost premiat cu un voucher cadou pentru zboruri din rețeaua WIZZ.

De la primul său zbor din Timișoara în 2008, compania aeriană a investit continuu în rețeaua de rute care leagă orașul de restul Europei. Astfel, un an mai târziu, în 2009, Wizz Air și-a deschis baza de la Timișoara, alocând 2 aeronave și lansând 19 rute către 7 țări în următorii ani. Prin extinderea rețelei sale și prin rutele cu tarif redus, Wizz Air își dovedește angajamentul în zonă, prin stimularea pieței locale de muncă specifică aviației și industriilor conexe, precum și prin stimularea relațiilor economice cu alte țări europene.

Compania aeriană se angajează să-și extindă operațiunile în întreaga rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea de dinaintea pandemiei. Cu rute care conectează întreaga Europă, românii vor putea călători prin intermediul rutelor Wizz Air la tarife reduse către cele mai interesante destinații, fie că este vorba de vacanțe însorite, city break-uri în orașe celebre sau vizitarea prietenilor și familiei.

Dorind să marcheze această ocazie și să-și răsplătească pasagerii, compania aeriană i-a pregătit o surpriză norocosului pasager cu numărul 5 milioane care a călătorit pe ruta Londra-Timișoara. Pasagerul cu numărul 5 milioane, Veciunca Petru, zbura de la Londra la Timișoara și a primit vestea la bordul aeronavei. După debarcare, domnul Veciunca a primit un premiu ce constă într-un voucher cadou pentru zboruri din rețeaua WIZZ și a fost invitat să ia parte la o ședință foto alături de membrii echipajului și de reprezentanți ai aeroportului.

Daniel Oliver Stamatovici, Directorul General al Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia”, a spus:

„Wizz Air este cel mai important operator pentru Aeroportul Internațional Timișoara! Numai dacă ar fi să ne referim la primele patru luni din 2022, jumătate dintre pasagerii noștri au fost transportați de Wizz. Parteneriatul nostru a luat startul în 2008, iar până în prezent colaborarea noastră s-a desfășurat constant și a crescut treptat. Business-ul a fost corect și benefic pentru ambele părți. Există planuri de dezvoltare a cooperării și au fost stabilite câteva linii strategice pentru viitor. Ne bucurăm că astăzi atingem numărul de 5 milioane de pasageri, îl felicităm pe norocosul câștigător și mulțumim companiei Wizz Air pentru parteneriatul de cursă lungă pe care l-am consolidat în cei 14 ani de colaborare. Cu siguranță viitorul ne va mai da multe motive de bucurie, ca cel de astăzi.”

Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus:

„Astăzi sărbătorim 5 milioane de pasageri transportați prin rețeaua noastră de rute cu tarife reduse către și dinspre Timișoara, un eveniment important în cei 14 ani de când operăm pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara. Dorim să ne extindem continuu rețeaua de rute din România, oferind astfel mai multe oportunități de călătorie în Europa și nu numai. Pe măsură ce ne întoarcem și chiar depășim capacitatea pre-pandemie, așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre moderne care pleacă din frumosul oraș al Timișoarei către diverse destinații din Europa.”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.