Vrei să obții rapid o fișă medicală pentru permis? Iată cum poți face asta în doar trei pași!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Printre calitatile individuale apreciate in prezent se numara dinamismul si viteza de adaptare. Astfel, in mediul urban, pentru a face fata cu brio provocarilor legate de transportul rapid, vom avea nevoie de un autovehicul. Mai inainte de toate, insa, va trebui sa avem si un permis valabil, cu ajutorul caruia sa putem conduce automobilul dorit! Cum obtinem rapid permisul auto?

Daca in trecut, de cele mai multe ori eram obligati sa asteptam ore in sir la cozi interminabile, pentru a face rost de toate actele necesare permisului, astazi acest proces este mult simplificat. Astfel, dintre documentele de care avem nevoie, fisa medicala permis este singura care ne poate pune „bete in roate”.

Din fericire, in prezent exista foarte multe clinici autorizate, care au incheiat un contract cu sistemul de asigurari, avand astfel posibilitatea de a emite in regim rapid fisa medicala pentru permisul auto, eliberand acest document chiar in aceeasi zi! Iata ce trebuie sa faci pentru a obtine si tu o fisa medicala permis, in doar trei pasi simpli:

1. Pentru inceput, va trebui sa accesezi website-ul fisamedicala.info, unde vei gasi toate informatiile referitoare la obtinerea fisei. Astfel, vei sti cu exactitate ce documente iti sunt necesare, inainte de a te prezenta, pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Tot aici te poti informa si cu privire la investigatiile medicale si serviciile care trebuie efectuate in vederea obtinerii fisei medicale permis.

2. Al doilea pas presupune stabilirea unei programari. Pentru a face acest lucru, poti completa fie direct formularul de pe site, la sectiunea „Tarife si Programari”, fie poti solicita o programare prin telefon, apeland numarul 0722.435.435.

3. Vino la clinica autorizata StandardMed, avand asupra ta toate documentele necesare si vei obtine, in maximum o ora si jumate, fisa medicala permis auto! De asemenea, daca acest interval este depasit, ti se va restitui jumatate din suma depusa.

Ce acte iti trebuie pentru a obtine rapid fisa medicala permis auto?

  • Carte de identitate (original si copie);
  • Fisa de scolarizare – daca urmezi cursurile unei scoli de soferi;
  • Adeverinta de la medicul de familie, in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B), in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;
  • In cazul bolnavilor de diabet sau a celor cu probleme cardiace, este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog/cardiolog, in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

De asemenea, trebuie sa ai asupra ta si perechea de ochelari, daca ai probleme de vedere.

O fisa medicala pentru permis este valabila timp de 6 luni de la data emiterii, pe tot teritoriul tarii, indiferent de locul in care s-au facut investigatiile sau de clinica medicala care  a eliberat fisa.

Astfel, cei care doresc sa beneficieze de un serviciu complet, rapid si avantajos vor apela cu incredere la clinica autorizata StandardMed! Lasa-te pe mana medicilor profesionisti din cadrul clinicii si vei obtine, intr-un timp foarte scurt, fisa medicala pentru permis!

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.