Voltaj și Dj Project vor concerta la Ruga Lugojeană din acest an

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ruga Lugojeană are loc și în acest an pe 15 august, de Sfânta Maria, odată cu ultima zi a Festivalului Internațional de Folclor „Ana Lugojana”, la care vor participa ansambluri populare din România, Bulgaria, Polonia, Ciprul de Nord, Turcia și Georgia.
La eveniment vor presta pe scenele din fața Primăriei Lugoj și respectiv din fața Casei de Cultură a Sindicatelor artiști de muzică populară și ușoară.

Ruga începe cu Parada Goștilor la Ruga Lugojeană, care debutează la 11:30, pe traseul Casa de Cultură a Municipiului – Primăria Municipiului Lugoj, cu momente artistice susținute de formațiile participante la festival. La orele 18:00, tot în fața primăriei, are loc deschiderea oficială a rugii, după care pe scenă vor urca Dana Gruescu, Carmen Popovici Dumbravă, Toni Bagiu, Andreea Dragoman, Andreea Farcaș. Larisa Lungu și Dănilă Călin. De la orele 20:00, pe scena dedicată muzicii ușoare de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor vor urca Box Office, Dj Project și formația Voltaj. La final de rugă, lugojenii vor asista, de la ora 23,50, la tradiționalul foc de artificii.

(A. B.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.